Představení Race teamu pro sezonu 2020/21

23.09.2020 12:16

Během měsíce září máme tradiční ostré soustředění v Bedřichově na Dolfinu pro členy Race teamu SMT, kde se tvrdě maká, ale také plánuje, fotí a tuží kolektiv. Letos jsme se sešli v půlce září a hned ve čtvrtek nás čekal první těžký trénink, kdy jsme projezdili všechny hlavní kopce v okolí Bedřichova, během kterých jsme zařadili i několik ANP úseků. V pátek dopoledne jsme se věnovali technice bruslení a rovnoměrnému ježdění v Jablonci na kolečku, odpoledne pak byl na pořadu dne rovnoměrný výjezd v okolí Osečné s dojezdem nahoru na vrchol Ještědu. Sobota patřila závodu Hejnická 50, kterou jsme si všichni v rámci tréninku řádně projeli a už se těšíme na samotný závod. Odpoledne byl jen výklus, společné focení a také společná večeře. V neděli nás pak čekala královská etapa, kdy holky jely okruh kolem Václavic na 70 km, kluci pak až kolem Kristýny o délce 90 km se závěrečným výjezdem na Maliník, kam se příští víkend pojede MČR na kolečkových lyžích z Liberce. Více fotek ze soustředění naleznete zde: Bedřichov - race team. Velké díky patří Terezce (Terka Tužilová), která týmu po celou dobu pomáhala se zajištěním dopravy a občerstvením.

Konečné složení SMT Race teamu pro sezonu 2020/21 je tedy následující:

Ženy: Karolína Grohová, Helena Karásková Erbenová, Lenka Blažková, Anna-Marie Hejná, Kateřina Moravcová, Kamila Bořutová a Zuzana Kocumová

Muži: Jiří Pliska, Václav Sedláček, Martin Jakš, Pavel Janeček, Michal Sedláček, Ondra Marek a Vojtěch Brynda

Logistika a servis: Marek Pazderský, Iva Novotná, Tomáš Jakoubek, Tereza Tužilová, Radek Maier, Petr Pilz, Jiří Tryzna, Jiří Suchánek, Karek Soukal, Daniel Vyštejn, Štěpán Sedláček, Zuzana Klejnová a další.